Hier kijken we bij een openstaande antieke piano naar binnen en zien we het totale mechanische gedeelte heel duidelijk in beeld

ONZE TARIEVEN VOOR UW INSTRUMENT

Wij hanteren vaste en transparante tarieven gebaseerd op vooraf afgesproken werktijden waar wij nooit van afwijken, zodat u weet waar u met uw geliefde instrument aan toe bent en dit doen wij al meer dan 25 jaar!

0049 (0) 177.469.71.50

De snaren van een zeer oude piano van heel dichtbij

Onze Tarieven


Wij hanteren één duidelijk tarief van € 90,- dat geldig is in de gehele regio Limburg en de Belgische Voerstreek. Neem contact op voor een afspraak dan kom ik op korte termijn bij u langs voor een stemming.

Standaard Stemming

90,- incl.
  • Regio
  • Maastricht
  • Lanaken
  • Mheer
  • Kanne
  • Voerstreek

Wij hanteren vaste en eerlijke prijzen
afspraak is afspraak!

Contact

GARANTIE & BETALING


Onze garantievoorwaarden verschillen per dienst en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Wij geven echter altijd duidelijk aan
hoe lang u garantie heeft.

Een zeer tevreden oudere dame zit achter een concertvleugel en speelt tevreden piano

GARANTIE

Garantie en reclamatie op de pianostemming gelden voor de tijd van maximaal 14 dagen. Lees hier onder a.u.b. de details om misverstanden te voorkomen en in de toekomst ook klant te blijven!

Zonder inwerking "van buitenaf", zoals een onjuist klimaat van de standplaats van het instrument (te droog, te vochtig, tocht, zon) of de verplaatsing van de piano of vleugel, wordt U vriendelijk verzocht contact op te nemen binnen deze termijn om aan Uw reclamatie uiting te geven. We zullen het probleem zo snel en goed mogelijk oplossen!

Cash uitbetalen van euro's uit de hand in close up.

BETALING

Het is bij de afrekening van de stemming of andere werkzaamheden helaas niet mogelijk te pinnen. Voor grote opdrachten en vaste klanten gelden er andere betalingsregels.

U wordt vriendelijk verzocht per bezoek contant af te rekenen. Aangezien onze klantenkring zich uitstrekt tot België, Nederland en Duitsland (Euregio Maas-Rijn) hoop ik hiervoor op Uw begrip. Vaste cliënten hebben uiteraard de mogelijkheid per overmaking af te rekenen. Raadpleegt U a.u.b. 'De Algemene Voorwaarden'.

Vraag offerte