De markt in Sittard Geleen met verschillende horecagelegenheden.

GOEDE STEMMING IN SITTARD & GELEEN?

In deze steden komen wij graag bij u langs voor een pianostemming, reparatie of taxatie en met vooraf heldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en plezier in uw geliefde instrument behoud!

0049 (0) 177.469.71.50

Een hand in close up op pianotoetsen

PIANOSTEMMER SITTARD GELEEN


Welkom op de landingspagina van de website EBO-IVO pianostembedrijf, reparaties en restauratie voor de stad Sittard en Geleen. Wij hebben hier al diverse tevreden en trouwe klanten.

MONDIAAL BEROEP

Sinds 1974 oefen ik dit schitterende beroep uit en mocht sindsdien de meest mooie, verschillende instrumenten onderhouden, over de gehele wereld, onder gewone maar vooral ongewone omstandigheden. Niet alleen de Benelux en Duitsland zijn de landen waar de instrumenten van mijn klanten zich bevinden.

Met enige trots kan ik vermelden dat ik mijn diensten als pianostemmer en restaurateur ook al in Engeland, Frankrijk, Italië, Noord-Amerika en zelfs Zuid-Afrika heb mogen aanbieden. Centrum van mijn klantenkring ligt in de Euregio, in de driehoek Maastricht-Aken-Luik en omgeving. Eventuele reparaties aan Uw instrument (meestal de mechaniek en het toetsenbord) worden veelal in de werkplaats uitgevoerd. De piano of vleugel blijft dan gewoon lekker bij u thuis.


+++ 25 jaar ervaring!

Stemsleutel in piano van heel dichtbij

Contact

In de regio Sittard & Geleen zijn zeer veel
ontstemde piano's en vleugels!

Contact

Diensten in Sittard Geleen


Onze verschillende diensten bestaan uit: pianostemmen, intonatie, revisie, restauratie, taxatie en het maken van een offerte voor reparaties
voorzien van gedegen advies voor de toekomst.

Spits van de kerktoren in Sittard steekt overal boven uit.

PIANO SERVICE SITTARD GELEEN

Uiteraard bied ik mijn diensten als pianostemmer en reparateur ook in Sittard en Geleen en omstreken aan. De voormalige mijnsteden, zijn een synoniem voor industrie en Toon Hermans bieden verschillende culturele evenementen.

Te noemen zijn o.a. het Barockfestival, Koempelrock, Gelaender Kirmes, Mama's Pride. In deze fusiegemeente, gelegen in het smalste gedeelte van Nederland, mag ik graag als muziekliefhebber verwijzen naar de UITagenda van de gemeente. Natuurlijk zijn wij tijdens al deze eerder genoemde evenementen weer graag van de partij voor en snelle efficiënte stemming op locatie.

Kuntwerk van brons met grote ronde vormen staat voor gemeentehuis in Geleen

WAT KOST DAT?

Wij hanteren alleen vaste tarieven en maken ook duidelijke afspraken vooraf, dit doen wij al meer dan 25 jaar naar ieders tevredenheid. Verstuur het webformulier of neem telefonisch contact op voor een afspraak bij u thuis.

Het tarief voor een "normale" pianostemming - dit betekent dat het instrument jaarlijks gestemd werd en zich in technisch redelijke tot goede staat bevindt – bedraagt v.a. € 90,00. Mocht U onzeker zijn over de staat van Uw instrument maken we eerst een kennismakingsafspraak, geheel kosteloos! Een heel geruststellende gedachten niet waar? Graag tot ziens!

Afspraak maken