Een HDR panorama foto met mooie kleuren en donkere wolken genomen vanaf de ruïne in Valkenburg

IK STEM GRAAG UW PIANO IN VALKENBURG!

In de horecastad komen wij graag bij u langs voor een pianostemming, reparatie of taxatie en met vooraf zeer heldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en plezier in uw instrument behoud!

0049 (0) 177.469.71.50

Een hand in close up op pianotoetsen

PIANOSTEMMER VALKENBURG


Welkom op de landingspagina van de website EBO-IVO pianostembedrijf, reparaties en restauraties voor de stad Valkenburg en omliggende gemeenten, waar wij al diverse klanten hebben.

MONDIAAL BEROEP

Sinds 1974 oefen ik dit schitterende beroep uit en mocht sindsdien de meest mooie, verschillende instrumenten onderhouden, over de gehele wereld, onder gewone maar vooral ongewone omstandigheden. Niet alleen de Benelux en Duitsland zijn de landen waar de instrumenten van mijn klanten zich bevinden.

Met enige trots kan ik vermelden dat ik mijn diensten als pianostemmer en restaurateur ook al in Engeland, Frankrijk, Italië, Noord-Amerika en zelfs Zuid-Afrika heb mogen aanbieden. Centrum van mijn klantenkring ligt in de Euregio, in de driehoek Maastricht-Aken-Luik en omgeving. Eventuele reparaties aan Uw instrument (meestal de mechaniek en het toetsenbord) worden veelal in de werkplaats uitgevoerd. De piano of vleugel blijft dan gewoon lekker bij u thuis.


+++ 25 jaar ervaring!

Stemsleutel in piano van heel dichtbij

Contact

In Valkenburg zijn nog veel slecht gestemde
mooie toetsinstrumenten!

Contact

Diensten in Valkenburg


Onze verschillende diensten bestaan uit: pianostemmen, intonatie, revisie, restauratie, taxatie en het maken van een offerte voor reparaties
voorzien van gedegen advies voor de toekomst.

Straatje met scheve bomen in Valkenburg

VALKENBURG HORECASTAD

Uiteraard bied ik mijn diensten als pianostemmer en reparateur ook in de prachtige stad Valkenburg en omliggende steden en dorpen aan. Noem Valkenburg gerust toeristisch, het heeft een aantal zeer goede redenen.

Behalve de natuur rondom deze historische stad, bieden kastelen, watermolens, prachtige kerken en de typische Limburgse Carré-boerderijen belangrijke trekpleisters. Cultureel en muzikaal hoeft Valkenburg zich niet te verstoppen, er zijn té veel evenementen om op te noemen. Ook hier kunt u ons aantreffen voor stemming of een snelle reparatie op locatie.

Het riviertje de Geul stroomt langzaam tussen de oude huizen van Valkenburg door.

WAT KOST DAT?

Wij hanteren alleen vaste tarieven en maken ook duidelijke afspraken vooraf, dit doen wij al meer dan 25 jaar naar ieders tevredenheid. Verstuur het webformulier of neem telefonisch contact op voor een afspraak bij u thuis.

Het tarief voor een "normale" pianostemming - dit betekent dat het instrument jaarlijks gestemd werd en zich in technisch redelijke tot goede staat bevindt – bedraagt v.a. € 90,00. Mocht U onzeker zijn over de staat van Uw instrument maken we eerst een kennismakingsafspraak, geheel kosteloos! Een heel geruststellende gedachten niet waar? Graag tot ziens!

Afspraak maken