Brug over de Maas in de stad Maastricht met middeleeuwse architectuur op de achtergrond.

MAASTRICHT TELT VEEL VALSE PIANO'S!

In deze Maasstad komen wij graag bij u langs voor een pianostemming, reparatie of taxatie en met vooraf zeer heldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en plezier in uw geliefde instrument behoud!

0049 (0) 177.469.71.50

Een hand in close up op pianotoetsen

PIANOSTEMMER MAASTRICHT


Welkom op de landingspagina van de website EBO-IVO pianostembedrijf, reparaties en restauraties voor de stad Maastricht en omliggende gemeenten, waar wij al diverse klanten hebben.

MONDIAAL BEROEP

Sinds 1974 oefen ik dit schitterende beroep uit en mocht sindsdien de meest mooie, verschillende instrumenten onderhouden, over de gehele wereld, onder gewone maar vooral ongewone omstandigheden. Niet alleen de Benelux en Duitsland zijn de landen waar de instrumenten van mijn klanten zich bevinden.

Met enige trots kan ik vermelden dat ik mijn diensten als pianostemmer en restaurateur ook al in Engeland, Frankrijk, Italië, Noord-Amerika en zelfs Zuid-Afrika heb mogen aanbieden. Centrum van mijn klantenkring ligt in de Euregio, in de driehoek Maastricht-Aken-Luik en omgeving. Eventuele reparaties aan Uw instrument (meestal de mechaniek en het toetsenbord) worden veelal in de werkplaats uitgevoerd. De piano of vleugel blijft dan gewoon lekker bij u thuis.


+++ 25 jaar ervaring!

Stemsleutel in piano van heel dichtbij

Contact

In Maastricht zit de stemming er nog
niet overal en altijd in!

Contact

Diensten in Maastricht


Onze verschillende diensten bestaan uit: pianostemmen, intonatie, revisie, restauratie, taxatie en het maken van een offerte voor reparaties
voorzien van gedegen advies voor de toekomst.

Langs de Maas in Maastricht zien we de oude Baseliek

MAASTRICHT CULTUURMETROPOOL

Vanzelfsprekend bied ik mijn stem -en reparatiediensten ook en vooral in Maastricht aan. Met zijn vele festivals, evenementen, concerten, recitals en opvoeringen gaat een ieders cultuur -en muziekhart toch wijd open!

Locaties als De Sint-Janskerk, De Muziekgieterij, MECC, Het Theater aan het Vrijthof of het Centre Céramique zijn niet alleen voor Maastrichtenaren een begrip. Ook wij leveren hier veelvuldig diensten op locatie waar vaak ook nog haast bij is ook. In de loop der jaren ontstaat er zo ook een hechte vertrouwensband, die wij ook graag met u willen opbouwen.

Een oude stadspoort bij Sint Pieter in Maastricht

WAT KOST DAT?

Wij hanteren alleen vaste tarieven en maken ook duidelijke afspraken vooraf, dit doen wij al meer dan 25 jaar naar ieders tevredenheid. Verstuur het webformulier of neem telefonisch contact op voor een afspraak bij u thuis.

Het tarief voor een "normale" pianostemming - dit betekent dat het instrument jaarlijks gestemd werd en zich in technisch redelijke tot goede staat bevindt – bedraagt v.a. € 100,00. Mocht U onzeker zijn over de staat van Uw instrument maken we eerst een kennismakingsafspraak, geheel kosteloos! Een heel geruststellende gedachten niet waar? Graag tot ziens!

Afspraak maken