Een close up van het hamermechaniek en de leertjes die ze verbinden.

CONTACT MET EBO~IVO VIA DE WEBSITE

Maak snel een afspraak voor een vrijblijvend onderzoek, een pianostemming of een precieze en snelle taxatie of plaats een interessant bericht op onze Facebook of Twitter pagina waar ook de laatste tips zijn te lezen!

0049 (0) 177.469.71.50

Contact


Hier vindt u alle contact gegevens van firma Duijn Pianostembedrijf & Restauraties. Uw positieve bijdragen op onze sociale-media
stellen wij zeer op prijs!

Grote blokken met alle belangrijke sociale media zoals: Facebook, Twitter, Google Plus en Whats App.

CONTACT

Wij stellen het op prijs als u met ons contact zoekt, maar offertes voor reparaties kunnen wij alleen maken na persoonlijk contact.

Op werkdagen zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. Het kan zijn dat er een automatische voicemail aanstaat, spreek dan toch even kort in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Volg ons op Facebook, Twitter of Google plus. Dan lees je de laatste tips van EBO~IVO.

Pianostemsleutel in close up stemd de snaar van een erg antieke piano

SUPPORT

Als u bij ons een onderhoudscontract heeft lopen bied dit support in geval van een ernstig probleem met uw instrument!

Neem in dat geval contact op en wij zorgen snel voor de reparatie van uw instrument. Calamiteiten zoals ongelukken over andere extreme invloeden van buiten af vallen niet onder het onderhoudscontract, maar wij laten u natuurlijk niet in de steek!

Contact & Gegevens


Als u contact met ons op neemt reageren wij altijd binnen 24 uur. Probeer problemen zo kort en bondig te beschrijven en raak niet in paniek,
want u kunt rekenen op kundige hulp!

Telefoon

0049 (0)

177.469.71.50

E-mail

info@ebo-ivo.com

info@ebo-ivo.de

Adres

Sinnich 39

3793 Teuven België

Capcha

Wij houden ons aan de privacywet en gaan zeer zorgvuldig met uw persoonsgegevens om! Uw gegevens blijven alleen bij ons in de administratie en worden niet voor een ander doel gebruikt dan het contact tussen u en ons bedrijf!