Het theater van Heerlen met daar naast een bouwwerk gemaakt van karton maar ondanks dat zeer realistisch van uiterlijk.

IEDEREEN IN DE STEMMING IN HEERLEN?

In de Parkstad komen wij graag bij u langs voor een pianostemming, reparatie of taxatie en met vooraf heldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en weer plezier in uw geliefde instrument behoud!

0049 (0) 177.469.71.50

Een hand in close up op pianotoetsen

PIANOSTEMMER HEERLEN


Welkom op de landingspagina van de website EBO-IVO pianostembedrijf, reparaties en restauratie voor de stad Heerlen en omgeving. Wij hebben hier al diverse tevreden klanten.

MONDIAAL BEROEP

Sinds 1974 oefen ik dit schitterende beroep uit en mocht sindsdien de meest mooie, verschillende instrumenten onderhouden, over de gehele wereld, onder gewone maar vooral ongewone omstandigheden. Niet alleen de Benelux en Duitsland zijn de landen waar de instrumenten van mijn klanten zich bevinden.

Met enige trots kan ik vermelden dat ik mijn diensten als pianostemmer en restaurateur ook al in Engeland, Frankrijk, Italië, Noord-Amerika en zelfs Zuid-Afrika heb mogen aanbieden. Centrum van mijn klantenkring ligt in de Euregio, in de driehoek Maastricht-Aken-Luik en omgeving. Eventuele reparaties aan Uw instrument (meestal de mechaniek en het toetsenbord) worden veelal in de werkplaats uitgevoerd. De piano of vleugel blijft dan gewoon lekker bij u thuis.


+++ 25 jaar ervaring!

Stemsleutel in piano van heel dichtbij

Contact

Ook in Heerlen smeken verschillende piano's
om de juiste stemming!

Contact

Diensten in Heerlen


Onze verschillende diensten bestaan uit: pianostemmen, intonatie, revisie, restauratie, taxatie en het maken van een offerte voor reparaties
voorzien van gedegen advies voor de toekomst.

Restaurant terras met mensen op de bovenste etage van een warenhuis in Heerlen biedt een adembenemend panorama over de Parkstad.

PARKSTAD MUZIKAAL

Vanzelfsprekend bied ik mijn stem -en reparatiediensten ook in Heerlen aan. Met zijn vele evenementen waar ook toetsinstrumenten worden gebruikt, heeft het de "Tourism for Tomorrow Award 2016" gewonnen!

Op diverse locaties in de Parkstad hebben wij langdurige klantrelaties, dit betekend tevredenheid en vertrouwen. Ook met u gaan wij graag zo'n relatie aan. Wij weten namelijk uit persoonlijke ervaring dat je niet zo maar je instrument uit handen geeft! Met zorg behandelen wij uw instrument als of het van ons zelf was en brengen het weer in excellente staat.

Nu het zelfde panorama maar dan direct door het raam gezien

WAT KOST DAT?

Wij hanteren alleen vaste tarieven en maken ook duidelijke afspraken vooraf, dit doen wij al meer dan 25 jaar naar ieders tevredenheid. Verstuur het webformulier of neem telefonisch contact op voor een afspraak bij u thuis.

Het tarief voor een "normale" pianostemming - dit betekent dat het instrument jaarlijks gestemd werd en zich in technisch redelijke tot goede staat bevindt – bedraagt v.a. € 90,00. Mocht U onzeker zijn over de staat van Uw instrument maken we eerst een kennismakingsafspraak, geheel kosteloos! Een heel geruststellende gedachten niet waar? Graag tot ziens!

Afspraak maken