De oude gerestaureerde mijnschacht op de Hamweg in Kerkrade nu bewoond door een kunstenaar

ONTSTEMD IN KERKRADE EN LANDGRAAF?

In deze steden komen wij graag bij u langs voor een pianostemming, reparatie of taxatie en met vooraf heldere afspraken zodat u weet waar u aan toe bent en plezier in uw geliefde instrument behoud!

0049 (0) 177.469.71.50

Een hand in close up op pianotoetsen

PIANOSTEMMER KERKRADE


Welkom op de landingspagina van de website EBO-IVO pianostembedrijf, reparaties en restauratie voor de stad Kerkrade en omliggende gemeenten. Wij hebben hier al diverse tevreden klanten.

MONDIAAL BEROEP

Sinds 1974 oefen ik dit schitterende beroep uit en mocht sindsdien de meest mooie, verschillende instrumenten onderhouden, over de gehele wereld, onder gewone maar vooral ongewone omstandigheden. Niet alleen de Benelux en Duitsland zijn de landen waar de instrumenten van mijn klanten zich bevinden.

Met enige trots kan ik vermelden dat ik mijn diensten als pianostemmer en restaurateur ook al in Engeland, Frankrijk, Italië, Noord-Amerika en zelfs Zuid-Afrika heb mogen aanbieden. Centrum van mijn klantenkring ligt in de Euregio, in de driehoek Maastricht-Aken-Luik en omgeving. Eventuele reparaties aan Uw instrument (meestal de mechaniek en het toetsenbord) worden veelal in de werkplaats uitgevoerd. De piano of vleugel blijft dan gewoon lekker bij u thuis.


+++ 25 jaar ervaring!

Stemsleutel in piano van heel dichtbij

Contact

In Kerkrade zijn nog veel slecht onderhouden
mooie toetsinstrumenten!

Contact

Diensten in Kerkrade


Onze verschillende diensten bestaan uit: pianostemmen, intonatie, revisie, restauratie, taxatie en het maken van een offerte voor reparaties
voorzien van gedegen advies voor de toekomst.

De kerk in de Blijerheide straat in Kerkrade met een stralend blauwe lucht

KERKRADE MUZIEKSTAD

Uiteraard bied ik mijn diensten als pianostemmer en reparateur ook in de mijnstad Kerkrade aan. Buiten de rijke van de Schacht Nulland en het harde leven van de Kompels komt men in Kerkrade op cultuurgebied goed aan zijn trekken!

Mag ik U een paar suggesties geven...? Wie denkt er bij Kerkrade niet direct aan het Wereld Muziek Concours, het grootste internationale festival voor blaasmuziek? EOB~IVO is een veel geziene gast op al deze eveneemnten en levert vaak stemming of snelle reparaties op deze inspirerende locaties in de oude mijnstad. Ook met u en uw instrument maken wij graag kennis!

Een klein kasteeltje aan de rand van de stad Kerkrade, omringd door groene bomen.

WAT KOST DAT?

Wij hanteren alleen vaste tarieven en maken ook duidelijke afspraken vooraf, dit doen wij al meer dan 25 jaar naar ieders tevredenheid. Verstuur het webformulier of neem telefonisch contact op voor een afspraak bij u thuis.

Het tarief voor een "normale" pianostemming - dit betekent dat het instrument jaarlijks gestemd werd en zich in technisch redelijke tot goede staat bevindt – bedraagt v.a. € 90,00. Mocht U onzeker zijn over de staat van Uw instrument maken we eerst een kennismakingsafspraak, geheel kosteloos! Een heel geruststellende gedachten niet waar? Graag tot ziens!

Afspraak maken